Wat ouders van BSO Buiten vinden

Altijd buiten spelen, wat wil je nog meer? En hier krijg je ook nog eens een fijne en professionele leiding, persoonlijke aandacht, altijd leuke nieuwe plannen en geweldige uitjes met de kids. Top!

Karen

Hele fijne BSO waar mijn zoontje van 4 heel graag naar toe gaat. Hij vindt het elke keer jammer als ik hem weer kom halen. Professioneel team en heeel fijn dat ze altijd naar buiten gaan!

Jorien

Onze zoon heeft het heel leuk gehad bij BSO Buiten. Na een lange dag op school lekker naar buiten door de bossen struinen op zoek naar schatten en de laatste tijd kikkers. Met de 8+ groep heeft hij heel veel geleerd. Werken met een zakmes, veilig vuur maken en vooral veel over de natuur.

Natasja

Inmiddels hebben wij twee blije kinderen bij BSO Buiten! Ze leren veel over de natuur en komen vol verhalen thuis. Regelmatig vertellen ze ons wat ze geleerd hebben over de natuur, dieren, insecten. Ook kijken de pedagogisch medewerkers naar onze kinderen zelf. Ze zien wat ze nodig hebben op sommige momenten en bieden dit dan ook aan. Heel fijn!

Marloes

BSO Buiten is voor mijn kind een feest. Uit school op avontuur in het bos, wat wil je nog meer?! BSO Buiten is erg leerzaam. Kinderen leren zelf spelen in de natuur. In de vakanties is er altijd een leuk programma. De leidsters zijn lief, zorgzaam en “zien” de kinderen echt.

Gabrielle

Onze meiden hebben het heel fijn gehad bij BSO Buiten. Leuke ontdekkingen in de natuur, ruimte om te leren en te spelen. De pedagogisch medewerkers maakten dat de meiden zich vertrouwd en veilig hebben gevoeld. Als ouders hebben wij ook goede ervaringen. Een prettige samenwerking en communicatie. Dank voor de vele leuke BSO Buiten jaren!

Sonja

BSO Buiten, je krijgt gegarandeerd een heel vies, maar oh zo blij kind mee naar huis. Na schooltijd even alles heerlijk vergeten en je uitleven. Stiekem zou ik dat zelf ook wel willen na een lange dag op kantoor. Maar naast buiten spelen verbaas ik me elke keer weer wat ze leren. Onze zoon eet het halve bos leeg tijdens een wandeling. Dit kun je echt eten, proef maar eens. Mochten we ooit verdwalen dan overleven we het zeker met zijn “vuurmaak-skills, plantenkennis en kompas-ervaring. We zijn super blij dat er een bso als deze bestaat in Baarn. Wij zijn fan!

Bianca